Met het verdwijnen van de consumentenmarkt verdwijnt ook Brezan

Grijs verleden | Brezan: Einde van een klus­tijdperk

Grijs verleden • Wie zijn verleden niet kent, begrijpt heden nog toekomst. Daarom blikt AM in elk nummer terug op een belangrijke gebeurtenis in de autobranche. Ditmaal kijken we naar de geschiedenis van Brezan, dat na 95 jaar uit het straatbeeld verdwijnt.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Op het hoogtepunt telde Brezan 130 winkels. (foto: Brezan)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Grijs verleden | Brezan: Einde van een klus­tijdperk | Automotive Online
Met het verdwijnen van de consumentenmarkt verdwijnt ook Brezan

Grijs verleden | Brezan: Einde van een klus­tijdperk

Grijs verleden • Wie zijn verleden niet kent, begrijpt heden nog toekomst. Daarom blikt AM in elk nummer terug op een belangrijke gebeurtenis in de autobranche. Ditmaal kijken we naar de geschiedenis van Brezan, dat na 95 jaar uit het straatbeeld verdwijnt.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Op het hoogtepunt telde Brezan 130 winkels. (foto: Brezan)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.