Partspoint vergroot netwerk met overname Brezan Kampen

Overname • Brezan Kampen is overgenomen door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) en wordt volledig geïntegreerd binnen de dochteronderneming Partspoint. De vestiging was tot voor kort als franchisenemer onder de Brezan Automaterialen vlag actief in Overijssel, meldt AAGB in een persbericht. Brezan Kampen is een vertrouwde naam in zijn omgeving en gaat nu verder onder de naam…
Redactie Redactie
Partspoint vergroot netwerk met overname Brezan Kampen
Met de overname van Brezan Kampen is nu ook de laatste Brezan franchiser overgenomen door Partspoint. (Foto: Alliance Automotive )

Brezan Kampen is overgenomen door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) en wordt volledig geïntegreerd binnen de dochteronderneming Partspoint. De vestiging was tot voor kort als franchisenemer onder de Brezan Automaterialen vlag actief in Overijssel, meldt AAGB in een persbericht.

Brezan Kampen is een vertrouwde naam in zijn omgeving en gaat nu verder onder de naam Partspoint. Alle medewerkers van Brezan Kampen zijn meegegaan naar de nieuwe eigenaar. Kees Reijne zal als manager aanblijven, waardoor voor alle bestaande klanten het persoonlijke contact bewaard zal blijven.

Reijne zelf geeft aan: “Het is als zelfstandige grossier steeds moeilijker de huidige uitdagingen in de markt het hoofd te bieden. Door deze overname zijn wij beter geïntegreerd in Partspoint en de grote, sterke Alliance Automotive Group Benelux organisatie erachter. Ik ben blij dat we als team blijven, zodat we onze klanten naast onze persoonlijke benadering, ook alle voordelen van de schaalvergroting van Partspoint kunnen bieden.”

“Met deze overname versterkt Partspoint wederom zijn landelijke positie. We zijn erg blij dat het team van Brezan Kampen aan boord komt en met hun kennis en kunde de lokale klanten blijft bedienem”, aldus Rob Visser, director netwerk van Partspoint.

Laatste Brezan Franchiser

Brezan Kampen was al onderdeel van het Brezan grossiersnetwerk van Alliance Automotive Group Benelux en is daarmee geen onbekende. De grossiersformule Brezan Automaterialen is vorig jaar omgedoopt tot Partspoint. Partspoint heeft een zeer goede landelijke dekking in Nederland en begint groot te worden in België met 25 vestigingen in Vlaanderen en Wallonië. Met de overname van Brezan Kampen is nu ook de laatste Brezan franchiser overgenomen door Partspoint.

Eerder deze maand heeft Alliance Automotive Group Benelux grossier Ameco Rotterdam-Ommoord overgenomen.

Partspoint vergroot netwerk met overname Brezan Kampen | Automotive Online

Partspoint vergroot netwerk met overname Brezan Kampen

Overname • Brezan Kampen is overgenomen door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) en wordt volledig geïntegreerd binnen de dochteronderneming Partspoint. De vestiging was tot voor kort als franchisenemer onder de Brezan Automaterialen vlag actief in Overijssel, meldt AAGB in een persbericht. Brezan Kampen is een vertrouwde naam in zijn omgeving en gaat nu verder onder de naam…
Redactie Redactie
Partspoint vergroot netwerk met overname Brezan Kampen
Met de overname van Brezan Kampen is nu ook de laatste Brezan franchiser overgenomen door Partspoint. (Foto: Alliance Automotive )

Brezan Kampen is overgenomen door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) en wordt volledig geïntegreerd binnen de dochteronderneming Partspoint. De vestiging was tot voor kort als franchisenemer onder de Brezan Automaterialen vlag actief in Overijssel, meldt AAGB in een persbericht.

Brezan Kampen is een vertrouwde naam in zijn omgeving en gaat nu verder onder de naam Partspoint. Alle medewerkers van Brezan Kampen zijn meegegaan naar de nieuwe eigenaar. Kees Reijne zal als manager aanblijven, waardoor voor alle bestaande klanten het persoonlijke contact bewaard zal blijven.

Reijne zelf geeft aan: “Het is als zelfstandige grossier steeds moeilijker de huidige uitdagingen in de markt het hoofd te bieden. Door deze overname zijn wij beter geïntegreerd in Partspoint en de grote, sterke Alliance Automotive Group Benelux organisatie erachter. Ik ben blij dat we als team blijven, zodat we onze klanten naast onze persoonlijke benadering, ook alle voordelen van de schaalvergroting van Partspoint kunnen bieden.”

“Met deze overname versterkt Partspoint wederom zijn landelijke positie. We zijn erg blij dat het team van Brezan Kampen aan boord komt en met hun kennis en kunde de lokale klanten blijft bedienem”, aldus Rob Visser, director netwerk van Partspoint.

Laatste Brezan Franchiser

Brezan Kampen was al onderdeel van het Brezan grossiersnetwerk van Alliance Automotive Group Benelux en is daarmee geen onbekende. De grossiersformule Brezan Automaterialen is vorig jaar omgedoopt tot Partspoint. Partspoint heeft een zeer goede landelijke dekking in Nederland en begint groot te worden in België met 25 vestigingen in Vlaanderen en Wallonië. Met de overname van Brezan Kampen is nu ook de laatste Brezan franchiser overgenomen door Partspoint.

Eerder deze maand heeft Alliance Automotive Group Benelux grossier Ameco Rotterdam-Ommoord overgenomen.