Brezan Autoparts wordt ook in België Partspoint

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:

Brezan Autoparts, met 25 vestigingen in België wordt Partspoint. Een jaar na de naamsverandering van de ruim 100 Nederlandse vestigingen is het nu de beurt aan België.

Rob Visser, netwerk directeur Benelux vertelt: “We zijn enorm trots dat we nu ook België kunnen verwelkomen bij de Partspoint familie. De naamswijziging in België vormt het sluitstuk van een grootschalige professionaliseringslag van al onze vestigingen. Partspoint wordt in één klap het grootste automaterialen grossiersnetwerk onder één naam in de Benelux. Dit is een voorbode van onze groeiplannen in België”.

Alliance Automotive Group Benelux

Alliance Automotive Group Benelux, de moedermaatschappij van Partspoint, zal in België de komende jaren verder investeren in optimale logistiek, beschikbaarheid en marketingconcepten. Zo werden eerder zowel de garageformule Carprof als het technische ondersteuning concept Tech360 geïntroduceerd.  Later dit jaar wordt de nieuwe garageformule Full Car Service in België uitgerold en begin 2023 wordt het onlangs door GPC wereldwijd gelanceerde elektrische voertuigen concept Nexdrive toegevoegd aan het dienstenpakket.

Brezan Autoparts wordt ook in België Partspoint | Automotive Online

Brezan Autoparts wordt ook in België Partspoint

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:

Brezan Autoparts, met 25 vestigingen in België wordt Partspoint. Een jaar na de naamsverandering van de ruim 100 Nederlandse vestigingen is het nu de beurt aan België.

Rob Visser, netwerk directeur Benelux vertelt: “We zijn enorm trots dat we nu ook België kunnen verwelkomen bij de Partspoint familie. De naamswijziging in België vormt het sluitstuk van een grootschalige professionaliseringslag van al onze vestigingen. Partspoint wordt in één klap het grootste automaterialen grossiersnetwerk onder één naam in de Benelux. Dit is een voorbode van onze groeiplannen in België”.

Alliance Automotive Group Benelux

Alliance Automotive Group Benelux, de moedermaatschappij van Partspoint, zal in België de komende jaren verder investeren in optimale logistiek, beschikbaarheid en marketingconcepten. Zo werden eerder zowel de garageformule Carprof als het technische ondersteuning concept Tech360 geïntroduceerd.  Later dit jaar wordt de nieuwe garageformule Full Car Service in België uitgerold en begin 2023 wordt het onlangs door GPC wereldwijd gelanceerde elektrische voertuigen concept Nexdrive toegevoegd aan het dienstenpakket.