Directeur Jan Flipsen van Fiat Nederland vertrekt

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Geurt Brouwer

  Lijkt mij heel jammer en wellicht niet zo goed voor een opbouwende organisatie. Veel succes bij opnieuw positie kiezen. Sterkte gewenst

 • anoniem

  if you don’t know it all, dont judge!

 • anoniem

  I know and I judge. Jan Flipsen was de juiste man op de juiste plek. Helaas heeft hij het wanbeleid van een van zijn volgelingen duur betaald. Die zit nog in Lijnden en dat heeft hij alleen maar aan Jan Flipsen te danken. Die heeft hem namelijk net op tijd gered. We wensen de nieuwe directeur veel succes. De merken van de FIAT Group verdienen het.

 • alfist

  Erg jammer dat dit wederom met deze organisatie gebeurd, de merken hebben het al zo moeilijk met wisselende dealers etc.en weinig rendement. Een steeds wisselende directie geeft wel aan hoe het met deze merken gaat.
  Ben het eens met een andere schrijver hier, er zit daar iemand al jaren die de hele organisatie stuk maakt met zijn beleid en arrogantie, iedereen is al eens vervangen of van stoel verwisseld en deze persoon zit er nog altijd zij het de laatste jaar in een andere functie maar volgens mij nog met hetzelfde werk als het over dealer development gaat. Dat dit persoon nog nooit is vervangen is onbegrijpelijk.
  Erg jammer voor de gehele organisatie

 • F BOERENKAMP

  jan maakt mensen niet gulukkig zo is het goed

 • Eddy

  Wanneer de importeur in Brabant of Limburg gevestigd zou zijn (met mensen uit die regio of dito mentaliteit) dan zou het er allemaal wat gemoedelijker en MENSELIJKER aan toe gaan ! Wellicht worden er dan minder auto’s verkocht maar wel met plezier en RENDEMENT ! En daar doen we het voor.
  Daarnaast zijn Italianen niet de meest betrouwbare en gemakkelijke partners om zaken mee te doen)