Mediamarkt herhaalt private lease-actie Fiat 500 met Directlease

Leasing • De actie doet denken aan 2014, toen Mediamarkt en Leaseplan voor het eerst een Fiat 500 aanboden.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Een Fiat 500 in de Toscaanse zon (Foto: Shutterstock)

Mediamarkt en Directlease gaan samen tijdelijk drie Fiat 500 modellen aanbieden via een leaseconstructie. Het gaat om de Fiat 500 1.0 Hybrid, 500 Cabrio en de 500 E.

De actie loopt van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 3 september 2023 en is onderdeel van de ‘Back to School’ campagne van de winkelketen. Niek Westerhof, manager private lease bij Directlease, ziet de samenwerking als kans om zichtbaar te worden bij het Nederlandse publiek. “We verwachten met de voor deze actie gekozen modellen en het daarbij vastgestelde leasetarief veel consumenten te bereiken”.

15 procent lager

Ook Mediamarkt verwacht veel van de actie. “Door met Directlease deze modellen aan te bieden tegen een tarief dat zo’n 15 procent lager ligt dan het gemiddelde, verwachten wij veel leveringen te doen”, aldus Marc Steur, regionaal directeur MediaMarkt.

Mits succesvol, willen we meer met Directlease doen

Volgens Edward Verheij, hoofd communicatie van Mediamarkt Benelux, kan de winkelketen met de samenwerking een bredere keuze aanbieden aan zijn klanten. “Als dit succesvol blijkt, willen we meer met Directlease doen.” Verheij sluit niet uit dat Mediamarkt op termijn ook andere modellen aanbiedt. “Dat hangt af van het door ons te verwachten succes van deze actie”, aldus Verheij.

Mediamarkt had in 2012 ook al een actie, met de Fiat Panda. De actie van dit jaar lijkt een herhaling uit 2014, toen Mediamarkt en Leaseplan voor het eerst een Fiat 500 aanboden voor 199 euro per maand.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Mediamarkt herhaalt private lease-actie Fiat 500 met Directlease | Automotive Online

Mediamarkt herhaalt private lease-actie Fiat 500 met Directlease

Leasing • De actie doet denken aan 2014, toen Mediamarkt en Leaseplan voor het eerst een Fiat 500 aanboden.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Een Fiat 500 in de Toscaanse zon (Foto: Shutterstock)

Mediamarkt en Directlease gaan samen tijdelijk drie Fiat 500 modellen aanbieden via een leaseconstructie. Het gaat om de Fiat 500 1.0 Hybrid, 500 Cabrio en de 500 E.

De actie loopt van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 3 september 2023 en is onderdeel van de ‘Back to School’ campagne van de winkelketen. Niek Westerhof, manager private lease bij Directlease, ziet de samenwerking als kans om zichtbaar te worden bij het Nederlandse publiek. “We verwachten met de voor deze actie gekozen modellen en het daarbij vastgestelde leasetarief veel consumenten te bereiken”.

15 procent lager

Ook Mediamarkt verwacht veel van de actie. “Door met Directlease deze modellen aan te bieden tegen een tarief dat zo’n 15 procent lager ligt dan het gemiddelde, verwachten wij veel leveringen te doen”, aldus Marc Steur, regionaal directeur MediaMarkt.

Mits succesvol, willen we meer met Directlease doen

Volgens Edward Verheij, hoofd communicatie van Mediamarkt Benelux, kan de winkelketen met de samenwerking een bredere keuze aanbieden aan zijn klanten. “Als dit succesvol blijkt, willen we meer met Directlease doen.” Verheij sluit niet uit dat Mediamarkt op termijn ook andere modellen aanbiedt. “Dat hangt af van het door ons te verwachten succes van deze actie”, aldus Verheij.

Mediamarkt had in 2012 ook al een actie, met de Fiat Panda. De actie van dit jaar lijkt een herhaling uit 2014, toen Mediamarkt en Leaseplan voor het eerst een Fiat 500 aanboden voor 199 euro per maand.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.