Hertz opent nieuwe vestiging bij station Utrecht Centraal

Hertz • In het verleden was Hertz al gevestigd aan het Utrechtse Jaarbeursplein, maar door een herinrichting van het plein was het bedrijf in 2011 gedwongen te verhuizen.
Redactie Redactie
(foto: Shutterstock)

Hertz opent in samenwerking met Koninklijke Jaarbeurs een nieuwe vestiging in Utrecht, zo heeft het autoverhuurbedrijf bekendgemaakt. Hertz Utrecht Jaarbeurs bevindt zich in het entreegebied van het congresgebouw op loopafstand van Utrecht Centraal.

In het verleden was Hertz al gevestigd aan het Utrechtse Jaarbeursplein, maar door een herinrichting van het plein was het bedrijf in 2011 gedwongen te verhuizen. “Het was voor ons al een langere tijd een wens om terug te komen naar deze strategische locatie tegenover het Centraal Station”, aldus Eric Siewers, General Manager van Hertz Benelux, aan.

Vorige maand opende Hertz in samenwerking met franchisenemer Autolease Twente al vestigingen in Hengelo, Almelo en Enschede. Het verhuurbedrijf meldde in 2022 een nettowinst van 1,35 miljard dollar. De omzet kwam uit op 8,7 miljard dollar (18%). In 2020 maakte Hertz nog een kleine twee miljard euro verlies.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Hertz opent nieuwe vestiging bij station Utrecht Centraal | Automotive Online

Hertz opent nieuwe vestiging bij station Utrecht Centraal

Hertz • In het verleden was Hertz al gevestigd aan het Utrechtse Jaarbeursplein, maar door een herinrichting van het plein was het bedrijf in 2011 gedwongen te verhuizen.
Redactie Redactie
(foto: Shutterstock)

Hertz opent in samenwerking met Koninklijke Jaarbeurs een nieuwe vestiging in Utrecht, zo heeft het autoverhuurbedrijf bekendgemaakt. Hertz Utrecht Jaarbeurs bevindt zich in het entreegebied van het congresgebouw op loopafstand van Utrecht Centraal.

In het verleden was Hertz al gevestigd aan het Utrechtse Jaarbeursplein, maar door een herinrichting van het plein was het bedrijf in 2011 gedwongen te verhuizen. “Het was voor ons al een langere tijd een wens om terug te komen naar deze strategische locatie tegenover het Centraal Station”, aldus Eric Siewers, General Manager van Hertz Benelux, aan.

Vorige maand opende Hertz in samenwerking met franchisenemer Autolease Twente al vestigingen in Hengelo, Almelo en Enschede. Het verhuurbedrijf meldde in 2022 een nettowinst van 1,35 miljard dollar. De omzet kwam uit op 8,7 miljard dollar (18%). In 2020 maakte Hertz nog een kleine twee miljard euro verlies.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.