John Schrijver (ex-Hertz) naar Enterprise Car Sharing & Rental

Autoverhuur • Schrijver werkte tot februari dit jaar als area manager Schiphol en Amsterdam voor Hertz.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
John Schrijver (foto: Enterprise)

John Schrijver gaat per 1 januari 2024 aan de slag als manager van de vestiging Schiphol voor Enterprise Car Sharing & Rental, de Nederlandse franchise van de Amerikaanse autoverhuurder. Dit meldt Enterprise.

Schrijver was als area manager Schiphol en Amsterdam tot begin 2023 bij Hertz verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten en procesverbeteringen in de Benelux. Ook bij Enterprise Car Sharing & Rental beperkt zijn werkgebied zich niet tot Schiphol. Schrijver zal ook de andere vestigingen in Amsterdam (Zuidas, Centraal Station, Nassaukade) ondersteunen en een bijdrage leveren aan de groei van Enterprise in Nederland.

Thomas Wolters, ceo van Enterprise Car Sharing & Rental: “Met vier vestigingen zijn we in de regio Amsterdam inmiddels de grootste autoverhuurder en realiseren we de hoogste klanttevredenheid in de markt. Om verder te professionaliseren zochten we al langere tijd naar iemand van het kaliber van John. Hij is in Nederland de meest ervaren persoon in deze branche die beschikbaar is.”

Enterprise Car Sharing & Rental is de Nederlandse franchise van Enterprise, qua omzet (30 miljard dollar in 2022) het grootste autoverhuur- en mobiliteitsbedrijf ter wereld. In de regio Amsterdam heeft het bedrijf zo’n 1.500 personenauto’s. Naast Amsterdam kunnen klanten ook op Eindhoven Airport en in Maastricht terecht. Alamo en National zijn bekende labels van Enterprise.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

John Schrijver (ex-Hertz) naar Enterprise Car Sharing & Rental | Automotive Online

John Schrijver (ex-Hertz) naar Enterprise Car Sharing & Rental

Autoverhuur • Schrijver werkte tot februari dit jaar als area manager Schiphol en Amsterdam voor Hertz.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
John Schrijver (foto: Enterprise)

John Schrijver gaat per 1 januari 2024 aan de slag als manager van de vestiging Schiphol voor Enterprise Car Sharing & Rental, de Nederlandse franchise van de Amerikaanse autoverhuurder. Dit meldt Enterprise.

Schrijver was als area manager Schiphol en Amsterdam tot begin 2023 bij Hertz verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten en procesverbeteringen in de Benelux. Ook bij Enterprise Car Sharing & Rental beperkt zijn werkgebied zich niet tot Schiphol. Schrijver zal ook de andere vestigingen in Amsterdam (Zuidas, Centraal Station, Nassaukade) ondersteunen en een bijdrage leveren aan de groei van Enterprise in Nederland.

Thomas Wolters, ceo van Enterprise Car Sharing & Rental: “Met vier vestigingen zijn we in de regio Amsterdam inmiddels de grootste autoverhuurder en realiseren we de hoogste klanttevredenheid in de markt. Om verder te professionaliseren zochten we al langere tijd naar iemand van het kaliber van John. Hij is in Nederland de meest ervaren persoon in deze branche die beschikbaar is.”

Enterprise Car Sharing & Rental is de Nederlandse franchise van Enterprise, qua omzet (30 miljard dollar in 2022) het grootste autoverhuur- en mobiliteitsbedrijf ter wereld. In de regio Amsterdam heeft het bedrijf zo’n 1.500 personenauto’s. Naast Amsterdam kunnen klanten ook op Eindhoven Airport en in Maastricht terecht. Alamo en National zijn bekende labels van Enterprise.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.