Findio Automotive Golf Event: netwerken en prijzen pakken

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Het was een geslaagde dag in Wilnis. (Foto: Promedia)

Vakblad Automotive en netwerkorganisatie Automotive Insiders organiseerden op 10 juni gezamenlijk het Findio Automotive Golf Event. Directies en management uit de gehele branche kwamen samen voor een even sportief als ontspannend netwerkevenement. Dé ideale gelegenheid dus om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten, op de baan van Golfpark Wilnis in het Groene Hart. Ruim 50 vertegenwoordigers uit de autobranche maakten dan ook dankbaar gebruik van deze gelegenheid.

Uiteindelijk draaide het niet alleen om netwerken, collegialiteit en sportiviteit, maar ook om de prijzen. De winst ging naar het team van Fixico; dat behaalde over achttien holes de beste score. De winnaars van de longest drive waren Joost Overmeer van BCA en Maaike Heintz van DTC Lease. De neary was voor Hans Krietemeijer van Dekrie Auto’s en de beste score op de clinic was voor Onno Dekker van DVS Auto Direct.

golf event 2022 winnaars foto marcel cazemier

Het Findio Automotive Golf Event werd mogelijk gemaakt door Findio, LKQ/Fource, Recybem en ABS Autoherstel.

{gallery}Golf 2022{/gallery}

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Findio Automotive Golf Event: netwerken en prijzen pakken | Automotive Online

Findio Automotive Golf Event: netwerken en prijzen pakken

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Het was een geslaagde dag in Wilnis. (Foto: Promedia)

Vakblad Automotive en netwerkorganisatie Automotive Insiders organiseerden op 10 juni gezamenlijk het Findio Automotive Golf Event. Directies en management uit de gehele branche kwamen samen voor een even sportief als ontspannend netwerkevenement. Dé ideale gelegenheid dus om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten, op de baan van Golfpark Wilnis in het Groene Hart. Ruim 50 vertegenwoordigers uit de autobranche maakten dan ook dankbaar gebruik van deze gelegenheid.

Uiteindelijk draaide het niet alleen om netwerken, collegialiteit en sportiviteit, maar ook om de prijzen. De winst ging naar het team van Fixico; dat behaalde over achttien holes de beste score. De winnaars van de longest drive waren Joost Overmeer van BCA en Maaike Heintz van DTC Lease. De neary was voor Hans Krietemeijer van Dekrie Auto’s en de beste score op de clinic was voor Onno Dekker van DVS Auto Direct.

golf event 2022 winnaars foto marcel cazemier

Het Findio Automotive Golf Event werd mogelijk gemaakt door Findio, LKQ/Fource, Recybem en ABS Autoherstel.

{gallery}Golf 2022{/gallery}

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.