Succesvolle derde editie Autotrack Automotive Golf Event

Redactie Redactie
• Laatste update:

De top-3 deelnemers – allen spelend met handicap 36 – presteerden bijzonder goed. Uiteindelijk werd het toernooi gewonnen door Roland de Jong van Van Ameyde. Hij bleef met een recordscore van 56 stablefordpunten (op 17 holes, 1 hole verviel door de slechte staat) zijn flightgenoot Omer Kouer (Reaal) ruim voor. Kouer behaalde 45 punten, 2 meer dan Gertjan Evers van Rocar-Tech. De Jong is de opvolger van Willemjan Maarschalkerweerd, die dit jaar verdienstelijk achtste werd.

260 meter
De Longest Drive was dit jaar prooi voor Jan Pieter Kroezen (Fresh Apple), die een profwaardige 260 meter sloeg. Bij de vrouwen volstond de 95 meter van Judith van Essen (Autobedrijf Jedi) voor de overwinning. De neary werd geslagen door Arno Vink van Henk Scholten in Tiel. Bovag-manager Onafhankelijke Autobedrijven, Marc van Eijl, won de wedstrijd van de clinic-spelers.

Het event, georganiseerd door Automotive, werd naast Autotrack ook gesponsord door Autorola, Leder Inbouw Nederland, Dorhout Mees en Findio Auto, en werd afgesloten met een barbecue.

Bekijk hier een foto-impressie van het toernooi

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Succesvolle derde editie Autotrack Automotive Golf Event | Automotive Online

Succesvolle derde editie Autotrack Automotive Golf Event

Redactie Redactie
• Laatste update:

De top-3 deelnemers – allen spelend met handicap 36 – presteerden bijzonder goed. Uiteindelijk werd het toernooi gewonnen door Roland de Jong van Van Ameyde. Hij bleef met een recordscore van 56 stablefordpunten (op 17 holes, 1 hole verviel door de slechte staat) zijn flightgenoot Omer Kouer (Reaal) ruim voor. Kouer behaalde 45 punten, 2 meer dan Gertjan Evers van Rocar-Tech. De Jong is de opvolger van Willemjan Maarschalkerweerd, die dit jaar verdienstelijk achtste werd.

260 meter
De Longest Drive was dit jaar prooi voor Jan Pieter Kroezen (Fresh Apple), die een profwaardige 260 meter sloeg. Bij de vrouwen volstond de 95 meter van Judith van Essen (Autobedrijf Jedi) voor de overwinning. De neary werd geslagen door Arno Vink van Henk Scholten in Tiel. Bovag-manager Onafhankelijke Autobedrijven, Marc van Eijl, won de wedstrijd van de clinic-spelers.

Het event, georganiseerd door Automotive, werd naast Autotrack ook gesponsord door Autorola, Leder Inbouw Nederland, Dorhout Mees en Findio Auto, en werd afgesloten met een barbecue.

Bekijk hier een foto-impressie van het toernooi

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.