Prijzenregen op Automotive Golf Event

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Na veel water eindigde de dag met een (waterig) zonnetje. (Foto: VVB Foto)

 

vvbvanbree golf event juni 2019 dsc00507Op de prachtige, maar natte baan van Golfclub Amelisweerd in Utrecht, vond woensdag de zesde editie plaats van het Automotive Golf Event. Tachtig deelnemers uit de autobranche maakten er een mooie sportieve dag van. Uiteraard alle eerzuchtig genoeg om voor de prijzen te spelen. Formule-1 verslaggever Jack Plooij besloot de dag met een presentatie over de Formule 1, en stelde dat ook Max Verstappen op een dag – maar nog niet dit jaar – daadwerkelijk om de hoofdprijs zal gaan strijden.

Wie de prijzen wonnen op het Automotive Golf Event, zie je hieronder:

Winnende flight 9 holes
Ewout Hofmans
Joost Hamming
Arjan Overbeeke
Richard Groenendaal
   
Winnende flight 18 holes
Mark Scheffer
John den Dunnen
Kees-Jan Schoots
Ad Leppers
   
Winnaar Clinic
Sander Bakker
   
Winnaar Longest drive
Bobby Rietveld
   
Winnend team Beat the pro
Sem Smeenk
Ben Mak  
Roland van Zelderen
Jelle Heidstra

a2 vvbvanbree golf event juni 2019 dsc00409

a3 vvbvanbree golf event juni 2019 imgl4085a4 vvbvanbree golf event juni 2019 dsc00571a6 vvbvanbree golf event juni 2019 imgl4937

sponsorbalk

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.