Geen afslag gemist bij Autotrack Automotive Golf Event

Redactie Redactie
• Laatste update:
Het winnende team.

Achttien flights speelden mee in de wedstrijd, die gespeeld werd volgens de regels van Texas Scramble waarin de teamscore telt. Het team van Graat, De Ruiter, Vlaanderen en Westerink won nipt. Voor Westerink was het een succesvolle dag: hij sloeg ook de Longest Drive, de verste afslag, bij de heren.

Op de zonovergoten een prachtige baan van de Hooge Rotterdamsche sleepte het ‘Autorola’-team met daarin Frank Tanke en Bobby Rietveld (beiden Autorola) en Kees-Jan Schoots (Louwman Retail) en Hennie van den Tempel (Motorhuis) de tweede plaats in de wacht. Derde werd het team van Bas Aben (Van Mossel Automotive Groep), Neena Hietkamp (Auto Poppe), Joost Rompa (Pon Porsche Import) en Rogier van der Schaaff (Van der Schaaff Consultancy).

De Longest Drive bij de dames was een prooi voor Roos van der Maarel (IVA), de neary (de afslag het dichtst bij de vlag) voor Coen van Beek (Dakroy Beheer) en de clinic werd gewonnen door Lucas Hogeman (Auto Palace).

Voor de ruim tachtig deelnemers was er na afloop nog een netwerkborrel en barbeque op de Hooge Rotterdamsche.

Het Autotrack Automotive Golf Event 2017 is mogelijk gemaakt door:

sponsorbalkgolf

Geen afslag gemist bij Autotrack Automotive Golf Event | Automotive Online

Geen afslag gemist bij Autotrack Automotive Golf Event

Redactie Redactie
• Laatste update:
Het winnende team.

Achttien flights speelden mee in de wedstrijd, die gespeeld werd volgens de regels van Texas Scramble waarin de teamscore telt. Het team van Graat, De Ruiter, Vlaanderen en Westerink won nipt. Voor Westerink was het een succesvolle dag: hij sloeg ook de Longest Drive, de verste afslag, bij de heren.

Op de zonovergoten een prachtige baan van de Hooge Rotterdamsche sleepte het ‘Autorola’-team met daarin Frank Tanke en Bobby Rietveld (beiden Autorola) en Kees-Jan Schoots (Louwman Retail) en Hennie van den Tempel (Motorhuis) de tweede plaats in de wacht. Derde werd het team van Bas Aben (Van Mossel Automotive Groep), Neena Hietkamp (Auto Poppe), Joost Rompa (Pon Porsche Import) en Rogier van der Schaaff (Van der Schaaff Consultancy).

De Longest Drive bij de dames was een prooi voor Roos van der Maarel (IVA), de neary (de afslag het dichtst bij de vlag) voor Coen van Beek (Dakroy Beheer) en de clinic werd gewonnen door Lucas Hogeman (Auto Palace).

Voor de ruim tachtig deelnemers was er na afloop nog een netwerkborrel en barbeque op de Hooge Rotterdamsche.

Het Autotrack Automotive Golf Event 2017 is mogelijk gemaakt door:

sponsorbalkgolf