Volvo-dealer Nieuwenhuijse koopt fietsspeciaalzaak Stappenbelt

Jeroen Vos Jeroen Vos
Volvo-dealer Nieuwenhuijse heeft fietsspeciaalzaak Stappenbelt ovegrenomen. (Foto: Volvo Nieuwenhuijse Groep)

Volvo-dealer Nieuwenhuijse heeft op 1 juli fietsspeciaalzaak Stappenbelt in Apeldoorn gekocht. De dealerholding heeft een meerderheidsbelang genomen in de Stappenbelt Specialized Brand Store. Dat maakt Volvo Nieuwenhuijse Groep vandaag bekend.

Met de overname breidt de dealerholding zijn aanbod van mobiliteit verder uit. De uitbreiding is een gevolg van een jarenlange samenwerking, geeft Peter Nieuwenhuijse, ceo Volvo Nieuwenhuijse Groep, aan met Gert en Roelien Stappenbelt. Het echtpaar is sinds 1992 eigenaar van de fietsenspeciaalzaak. De Volvo-dealer is niet de enige dealerholding die de meerwaarde van een breder mobiliteitsportefeuille inziet, ook andere dealerbedrijven zoals Van den Udenhout en importeurs  investeren volop in fietsen.

Stappenbelt is één van de 9 Specialized Brand Stores in de Benelux. De e-bikes passen volgens Gert Stappenbelt in de elektrificatie van het wagenpark van Nieuwenhuijse. De dealerholding staat op plaats 57 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Volvo-dealer Nieuwenhuijse koopt fietsspeciaalzaak Stappenbelt | Automotive Online

Volvo-dealer Nieuwenhuijse koopt fietsspeciaalzaak Stappenbelt

Jeroen Vos Jeroen Vos
Volvo-dealer Nieuwenhuijse heeft fietsspeciaalzaak Stappenbelt ovegrenomen. (Foto: Volvo Nieuwenhuijse Groep)

Volvo-dealer Nieuwenhuijse heeft op 1 juli fietsspeciaalzaak Stappenbelt in Apeldoorn gekocht. De dealerholding heeft een meerderheidsbelang genomen in de Stappenbelt Specialized Brand Store. Dat maakt Volvo Nieuwenhuijse Groep vandaag bekend.

Met de overname breidt de dealerholding zijn aanbod van mobiliteit verder uit. De uitbreiding is een gevolg van een jarenlange samenwerking, geeft Peter Nieuwenhuijse, ceo Volvo Nieuwenhuijse Groep, aan met Gert en Roelien Stappenbelt. Het echtpaar is sinds 1992 eigenaar van de fietsenspeciaalzaak. De Volvo-dealer is niet de enige dealerholding die de meerwaarde van een breder mobiliteitsportefeuille inziet, ook andere dealerbedrijven zoals Van den Udenhout en importeurs  investeren volop in fietsen.

Stappenbelt is één van de 9 Specialized Brand Stores in de Benelux. De e-bikes passen volgens Gert Stappenbelt in de elektrificatie van het wagenpark van Nieuwenhuijse. De dealerholding staat op plaats 57 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.