Jaguar-pand Kroymans in Zaltbommel wordt carwash

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Artist impression. (Foto: Facebookpagina Carwash A2)

Het voormalige Kroymans Jaguar-pand aan de A2 bij Zaltbommel wordt omgebouwd tot een carwash. Dat meldt de nieuwe eigenaar Roel Verhagen aan Automotive. 

Het pand van Kroymans stond sinds het faillissement in 2009 (grotendeels) leeg. Het pand is dit jaar door Verhagen gekocht van een belegger. Hij wordt samen met zijn familie uitbater van de wasstraat, zijn eerste automotive-onderneming.

Inmiddels wordt het pand door aannemingsbedrijf Bedrijfshallen.nl verbouwd tot wasstraat. Verhagen meldt in december het pand te openen. De wasstraat (50 meter lang) krijgt een capaciteit van 100 auto’s per uur. Er komen 26 stofzuigerplekken.

Voor de eerste verdieping wordt nog gezocht naar invulling. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Jaguar-pand Kroymans in Zaltbommel wordt carwash | Automotive Online

Jaguar-pand Kroymans in Zaltbommel wordt carwash

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Artist impression. (Foto: Facebookpagina Carwash A2)

Het voormalige Kroymans Jaguar-pand aan de A2 bij Zaltbommel wordt omgebouwd tot een carwash. Dat meldt de nieuwe eigenaar Roel Verhagen aan Automotive. 

Het pand van Kroymans stond sinds het faillissement in 2009 (grotendeels) leeg. Het pand is dit jaar door Verhagen gekocht van een belegger. Hij wordt samen met zijn familie uitbater van de wasstraat, zijn eerste automotive-onderneming.

Inmiddels wordt het pand door aannemingsbedrijf Bedrijfshallen.nl verbouwd tot wasstraat. Verhagen meldt in december het pand te openen. De wasstraat (50 meter lang) krijgt een capaciteit van 100 auto’s per uur. Er komen 26 stofzuigerplekken.

Voor de eerste verdieping wordt nog gezocht naar invulling. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.