Automotive Livestream met Betsie Brink (Oomt): ‘Als je nu stopt met opleiden, mis je straks de boot’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

In tijden van crisis komen opleidingen en trainingen vaak op een laag pitje te staan. En dat is gevaarlijk voor de continuïteit ná de crisis. Met Betsie Brink van opleidingsfonds Oomt bespraken we hoe dit instituut de branche beweegt om toch te blijven investeren in opleidingen. “Als je nu stopt met opleiden en ontwikkelen, mis je straks de boot”, aldus Oomt-directeur Betsie Brink in de Automotive Livestream. Om werkgevers en werknemers in de branche hierbij te helpen, wordt een ondersteuningspakket samengesteld. Een van de onderdelen daarvan is een voucher ter waarde van 100 euro die kan worden ingezet voor bijvoorbeeld online trainingen. 

De Livestream is hieronder terug te zien, of via LinkedIn en ons Youtubekanaal.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Automotive Livestream met Betsie Brink (Oomt): ‘Als je nu stopt met opleiden, mis je straks de boot’ | Automotive Online

Automotive Livestream met Betsie Brink (Oomt): ‘Als je nu stopt met opleiden, mis je straks de boot’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

In tijden van crisis komen opleidingen en trainingen vaak op een laag pitje te staan. En dat is gevaarlijk voor de continuïteit ná de crisis. Met Betsie Brink van opleidingsfonds Oomt bespraken we hoe dit instituut de branche beweegt om toch te blijven investeren in opleidingen. “Als je nu stopt met opleiden en ontwikkelen, mis je straks de boot”, aldus Oomt-directeur Betsie Brink in de Automotive Livestream. Om werkgevers en werknemers in de branche hierbij te helpen, wordt een ondersteuningspakket samengesteld. Een van de onderdelen daarvan is een voucher ter waarde van 100 euro die kan worden ingezet voor bijvoorbeeld online trainingen. 

De Livestream is hieronder terug te zien, of via LinkedIn en ons Youtubekanaal.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.