Op Bezoek | Een ‘VR-blik’ op de werkplaats van de toekomst

Oomt • De Oomt-campagne ‘Opladen voor de toekomst’ moet het onafhankelijke garagebedrijf voorbereiden op de EV-toekomst. Centraal in de campagne staat een speciaal ontwikkelde VR-experience. Maar veel animo voor deze experience is er bij de doelgroep vooralsnog niet.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Ernestine Voskuilen betreedt het virtuele garagebedrijf onder begeleiding. (Foto: Sander van Vliet)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Op Bezoek | Een ‘VR-blik’ op de werkplaats van de toekomst | Automotive Online

Op Bezoek | Een ‘VR-blik’ op de werkplaats van de toekomst

Oomt • De Oomt-campagne ‘Opladen voor de toekomst’ moet het onafhankelijke garagebedrijf voorbereiden op de EV-toekomst. Centraal in de campagne staat een speciaal ontwikkelde VR-experience. Maar veel animo voor deze experience is er bij de doelgroep vooralsnog niet.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Ernestine Voskuilen betreedt het virtuele garagebedrijf onder begeleiding. (Foto: Sander van Vliet)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.