Bovemij koopt RDC-belang RAI Vereniging

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
(Foto: Bovemij)

Dat meldt de verzekeraar vandaag. RAI Vereniging verkoopt de aandelen omdat het belang van haar leden ook gegarandeerd is zonder aandeelhouderschap in RDC, zegt woordvoerder Cees Boutens.

Over de hoogte van de overnamesom doen beide partijen geen uitspraken. In het jaarverslag van Bovemij staat dat voor het belang van Bovag 7 miljoen euro is betaald, gefinancierd door de uitgifte van aandelen die vervolgens door Bovag gekocht zijn. 

In de dagelijkse bedrijfsvoering verandert vooralsnog niets. De komende maanden wil Bovemij wel nieuwe initiatieven presenteren.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Bovemij koopt RDC-belang RAI Vereniging | Automotive Online

Bovemij koopt RDC-belang RAI Vereniging

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
(Foto: Bovemij)

Dat meldt de verzekeraar vandaag. RAI Vereniging verkoopt de aandelen omdat het belang van haar leden ook gegarandeerd is zonder aandeelhouderschap in RDC, zegt woordvoerder Cees Boutens.

Over de hoogte van de overnamesom doen beide partijen geen uitspraken. In het jaarverslag van Bovemij staat dat voor het belang van Bovag 7 miljoen euro is betaald, gefinancierd door de uitgifte van aandelen die vervolgens door Bovag gekocht zijn. 

In de dagelijkse bedrijfsvoering verandert vooralsnog niets. De komende maanden wil Bovemij wel nieuwe initiatieven presenteren.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.