Amsterdamse bluf: laadpaal geplaatst binnen een dag

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Sinds oktober vorig jaar is Heijmans de uitvoerder van de herinrichting van het parkeervak, de elektriciteitsaansluiting en de plaatsing van het oplaadpunt. Voorheen waren deze taken verdeeld tussen netbeheerder en installateur. Dat levert al een flinke tijdsbesparing op.

Lees meer op Fleet&Mobility. Onlangs publiceerde Automotive een analyse van de laadpaalbranche

Amsterdamse bluf: laadpaal geplaatst binnen een dag | Automotive Online

Amsterdamse bluf: laadpaal geplaatst binnen een dag

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Sinds oktober vorig jaar is Heijmans de uitvoerder van de herinrichting van het parkeervak, de elektriciteitsaansluiting en de plaatsing van het oplaadpunt. Voorheen waren deze taken verdeeld tussen netbeheerder en installateur. Dat levert al een flinke tijdsbesparing op.

Lees meer op Fleet&Mobility. Onlangs publiceerde Automotive een analyse van de laadpaalbranche