Michelin ontslaat 40 mensen in Drunen

Steven Don Steven Don
Michelin ontslaat 40 mensen in Drunen

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • A. van Nierop

  Waarschijnlijk onvermijdelijk, maar wel veelzeggend en vooral jammer. Veelzeggend dat zelfs een merk als Michelin wordt gedwongen te snijden in hun organisatie. Jammer het verlies aan kennis, inzet en vooral de korte lijnen in de informatievoorziening en communicatie. Sterkte voor de ‘afvallers’

 • daw

  triest! En geen gevolgen voor de Franse organisatie? Als dat zo zou zijn is dat vast heel zuur voor de Nederlandse medewerkers.

Michelin ontslaat 40 mensen in Drunen | Automotive Online

Michelin ontslaat 40 mensen in Drunen

Martijn Roede Martijn Roede
Michelin ontslaat 40 mensen in Drunen

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • A. van Nierop

  Waarschijnlijk onvermijdelijk, maar wel veelzeggend en vooral jammer. Veelzeggend dat zelfs een merk als Michelin wordt gedwongen te snijden in hun organisatie. Jammer het verlies aan kennis, inzet en vooral de korte lijnen in de informatievoorziening en communicatie. Sterkte voor de ‘afvallers’

 • daw

  triest! En geen gevolgen voor de Franse organisatie? Als dat zo zou zijn is dat vast heel zuur voor de Nederlandse medewerkers.