Nóg een Volvo V60 met 7% bijtelling

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Voor echt met de maatschappij betrokken mensen is 230 PK nog steeds onbegrijpelijk veel. Het zou heel goed zijn als de 7% bijtelling alleen zou gaan gelden als ook nog eens minder dan 180 PK vermogen aan boord is; Echt; al dat bovenmatig vermogen wordt af en toe echt wel gebruikt en vergt meer van het milieu dan alleen via ECE normen meetbaar was/is.

Nóg een Volvo V60 met 7% bijtelling | Automotive Online

Nóg een Volvo V60 met 7% bijtelling

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Voor echt met de maatschappij betrokken mensen is 230 PK nog steeds onbegrijpelijk veel. Het zou heel goed zijn als de 7% bijtelling alleen zou gaan gelden als ook nog eens minder dan 180 PK vermogen aan boord is; Echt; al dat bovenmatig vermogen wordt af en toe echt wel gebruikt en vergt meer van het milieu dan alleen via ECE normen meetbaar was/is.