Koskamp bouwt distributiecentrum voor auto-onderdelen in Hengelo

Koskamp • Nu het bedrijf in de loop van de jaren verder is ontwikkeld komt er volgens Koskamp een grotere vraag vanuit Hengelo en omgeving.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: Koskamp)

Familiebedrijf Koskamp bouwt een nieuw distributiecentrum voor auto-onderdelen op industrieterrein Westermaat in Hengelo. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Ook komt er op de locatie een gloednieuw opleidingscentrum.

“We zijn van dozenschuivers echt een dienstverlener van het autobedrijf geworden”, vertelt mede-eigenaar Bram Teun Koskamp. “Hengelo is uiteraard bekend terrein voor ons waar we nu ook al klanten bedienen en vroeger ook zelf gevestigd waren.” Destijds was de vestiging niet groot genoeg om de regio te bieden. Daarom besloot Koskamp toen om te stoppen en Hengelo vanuit een andere locatie te beleveren.

Regiovestiging

Nu het bedrijf in de loop van de jaren verder is ontwikkeld komt er volgens Koskamp een grotere vraag vanuit Hengelo en omgeving. Zo gelooft het bedrijf dat ook Hengelo een regiovestiging nu ‘verdient’. ‘Het gebouw zal volgens de nieuwste normen worden gebouwd met alle voorwaarden waaraan dit moet voldoen zoals zonnepanelen, warmtepompen en een sedum-dak’, schrijft Koskamp.

Koskamp is met 12 vestigingen vertegenwoordigd in Noord- en Midden Nederland. Het bedrijf bestaat dit 55 jaar en belevert met een eigen logistieke dienst autobedrijven (universele garages en dealerbedrijven) minimaal 6 keer per dag. Het is de bedoeling dat de nieuwe vestiging eind 2024 gereed is. Het bedrijf heeft onder andere in Kampen een technisch opleidingscentrum.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Koskamp bouwt distributiecentrum voor auto-onderdelen in Hengelo | Automotive Online

Koskamp bouwt distributiecentrum voor auto-onderdelen in Hengelo

Koskamp • Nu het bedrijf in de loop van de jaren verder is ontwikkeld komt er volgens Koskamp een grotere vraag vanuit Hengelo en omgeving.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: Koskamp)

Familiebedrijf Koskamp bouwt een nieuw distributiecentrum voor auto-onderdelen op industrieterrein Westermaat in Hengelo. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Ook komt er op de locatie een gloednieuw opleidingscentrum.

“We zijn van dozenschuivers echt een dienstverlener van het autobedrijf geworden”, vertelt mede-eigenaar Bram Teun Koskamp. “Hengelo is uiteraard bekend terrein voor ons waar we nu ook al klanten bedienen en vroeger ook zelf gevestigd waren.” Destijds was de vestiging niet groot genoeg om de regio te bieden. Daarom besloot Koskamp toen om te stoppen en Hengelo vanuit een andere locatie te beleveren.

Regiovestiging

Nu het bedrijf in de loop van de jaren verder is ontwikkeld komt er volgens Koskamp een grotere vraag vanuit Hengelo en omgeving. Zo gelooft het bedrijf dat ook Hengelo een regiovestiging nu ‘verdient’. ‘Het gebouw zal volgens de nieuwste normen worden gebouwd met alle voorwaarden waaraan dit moet voldoen zoals zonnepanelen, warmtepompen en een sedum-dak’, schrijft Koskamp.

Koskamp is met 12 vestigingen vertegenwoordigd in Noord- en Midden Nederland. Het bedrijf bestaat dit 55 jaar en belevert met een eigen logistieke dienst autobedrijven (universele garages en dealerbedrijven) minimaal 6 keer per dag. Het is de bedoeling dat de nieuwe vestiging eind 2024 gereed is. Het bedrijf heeft onder andere in Kampen een technisch opleidingscentrum.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.