GroenLinks komt met actieplan elektrisch rijden

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Elektrische Scooter Club

    Iedereen spreekt over de elektrische auto, maar vergeet de elektrische scooter niet. Die zijn zeer goed voor woon-werk verkeer in te zetten

  • Monique Bakx

    Of voor woon-shop verkeer. Afgelopen woensdagmiddag was er in de P.C. Hooft nog maar 1 vrije parkeerplaats. En je kunt het al raden. Die was bestemd voor een elektrische auto. Dus m’n huidige weer inruilen dan maar?