Tweejarige Bovag-cao: eerste jaar nullijn

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • jack

    ik voorzie een leegloop van vakmensen uit de werkplaatsen in de toekomst. de toch al niet aantrekkelijke salarisen worden al jaren steeds verder uitgekleed. de loonsverhogingen zijn niet toereikend om de vaste lastenstijgingen mee te betalen. laten ik hopen dat ik het misheb, we hebben deze vakmensen hard nodig om de voortstormende techniek van onze branche te kunnen blijven behappen