Nedcar in voetsporen PSV en Marlies Dekkers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nedcar treedt in de voetsporen van PSV dat vorig jaar de prijs won nadat de gemeente Eindhoven de noodlijdende club uit de brand hielp door miljoenen te betalen voor de grond waarop het stadion staat. PSV wist daardoor voor het eerst in jaren zwarte cijfers te schrijven en won daardoor de TFG Award 2011. In 2010 won eveneens een bekend bedrijf, namelijk het ondergoedketenimperium van Marlies Dekkers.

Nedcar won dit jaar de prijs omdat het er volgens de jury in slaagde om in een korte periode VDL als nieuwe aandeelhouder te interesseren en BMW als eerste nieuwe klant. Zowel VDL als BMW, maar ook de andere stakeholders, werden overtuigd van het positieve perspectief en de robuuste business case. “We zijn de afgelopen maanden als team dag en nacht bezig geweest om alle partijen aan boord te trekken en te houden”, aldus Nedcar-president Joost Govaarts.   

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.