Elf bedrijven in race voor Autoverhuurder v/h Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook dit jaar werd de kiesdrempel in Zeeland niet gehaald, waardoor er ook geen bedrijf uit die provincie meedingt. In alle andere provincies samen brachten meer dan tweeduizend mensen een stem uit via internet of sms.

Wat opvalt is dat Autoverhuur Bultman drie keer bij de genomineerden zit. “De vestigingen doen mee, niet de bedrijven, dus dat kan. Kennelijk zijn ze er actief mee bezig geweest en dat is elemaal niet erg. Dat is juist de bedoeling”, verklaart Paul de Waal van de Bovag

De genomineerde bedrijven krijgen binnenkort een mysteryshopper over de vloer, die zijn bevindingen rapporteert aan de jury. Die bestaat uit: Koos Burgman (algemeen directeur Bovag), Jelle Heidstra (hoofdredacteur Automotive) en Ron verhagen (Vianorm).

De jury kiest vervolgens drie finalisten, die op 14 november tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven, de strijd met elkaar aangaan. De aanwezigen mogen dan stemmen wie de winnaar wordt. Vorig jaar ging die eer naar AutoRent Dallinga uit het Groningse Delfzijl, die dit jaar weer is genomineerd.

De elf genomineerden voor Autoverhuurder van het Jaar 2012 zijn:

 • Drenthe – Century Autoverhuur, Assen
 • Flevoland – Autoverhuur Bultman, Emmeloord
 • Friesland – Friesland Lease BV, Drachten
 • Gelderland – Autoverhuur Bultman, Apeldoorn
 • Groningen – AutoRent Dallinga, Delfzijl
 • Limburg – AutoRent Princen, Weert
 • Noord-Babant – AutoRent Eindhoven, Eindhoven
 • Noord-Holland – SIXT BV, Schiphol
 • Overijssel – Autoverhuur Bultman, Deventer
 • Utrecht – Hertz Autoverhuur, Utrecht
 • Zuid-Holland – Europcar Autoverhuur, Den Haag 
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Elf bedrijven in race voor Autoverhuurder v/h Jaar | Automotive Online

Elf bedrijven in race voor Autoverhuurder v/h Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook dit jaar werd de kiesdrempel in Zeeland niet gehaald, waardoor er ook geen bedrijf uit die provincie meedingt. In alle andere provincies samen brachten meer dan tweeduizend mensen een stem uit via internet of sms.

Wat opvalt is dat Autoverhuur Bultman drie keer bij de genomineerden zit. “De vestigingen doen mee, niet de bedrijven, dus dat kan. Kennelijk zijn ze er actief mee bezig geweest en dat is elemaal niet erg. Dat is juist de bedoeling”, verklaart Paul de Waal van de Bovag

De genomineerde bedrijven krijgen binnenkort een mysteryshopper over de vloer, die zijn bevindingen rapporteert aan de jury. Die bestaat uit: Koos Burgman (algemeen directeur Bovag), Jelle Heidstra (hoofdredacteur Automotive) en Ron verhagen (Vianorm).

De jury kiest vervolgens drie finalisten, die op 14 november tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven, de strijd met elkaar aangaan. De aanwezigen mogen dan stemmen wie de winnaar wordt. Vorig jaar ging die eer naar AutoRent Dallinga uit het Groningse Delfzijl, die dit jaar weer is genomineerd.

De elf genomineerden voor Autoverhuurder van het Jaar 2012 zijn:

 • Drenthe – Century Autoverhuur, Assen
 • Flevoland – Autoverhuur Bultman, Emmeloord
 • Friesland – Friesland Lease BV, Drachten
 • Gelderland – Autoverhuur Bultman, Apeldoorn
 • Groningen – AutoRent Dallinga, Delfzijl
 • Limburg – AutoRent Princen, Weert
 • Noord-Babant – AutoRent Eindhoven, Eindhoven
 • Noord-Holland – SIXT BV, Schiphol
 • Overijssel – Autoverhuur Bultman, Deventer
 • Utrecht – Hertz Autoverhuur, Utrecht
 • Zuid-Holland – Europcar Autoverhuur, Den Haag 
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.