RAI Vereniging ‘verbijsterd’ over 7% bijtelling e-auto

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Fons Rijperman

    Het Renault Z.E. gamma behoudt het nul tarief voor bijtelling; geen uitstoot geen bijtelling. Top!

  • Rob

    Waar maken we ons duk om.Ik ben 68 jaar en ben door de overheid alleen maar belazerd als het om wegen belasting gaat. Indertijd most ik veel belasting betalen voor de enige schone brandstof van dat moment LPG, maar het dubbele aan belasting betalen. Een belasting die niets met de wegen te maken heeft, en niets met het milieu