Athlon brengt groene lease-auto onder handbereik

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Roel Hindriks

  Wat nog ontbreekt in het bericht is hoe wordt omgegaan met verschillen in kilometers. Wat is het inbegrepen kilometrage, hoe worden de kosten van meer of minder kilometers (auto- en brandstofkosten) verdeeld over werkgever en werknemer.
  Verder: Wie is contractnemer en wat gebeurt er bij einde dienstverband???

 • Anita

  Inderdaad, ik kan alleen n rekenvoorbeeldje vinden over 80 euro reiskosten nu en dan 150 euro bij betalen. ER zijn nog al wat onduidelijkheden en zoals het er nu staat, kan iedere werknemer of je nu 5 km reist of 500 voor die 150 euro een auto op leasebasis krijgen. Maar welke criteria spelen er?

 • Jolanda

  Helaas lukt de berekening niet omdat ik de melding “onbekend kenteken krijg”.
  Erg jammer daar ik heel benieuwd ben.