Athlon wil lease-rijder aan elektro-auto

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • nielswrx

    Prachtig toch? Hoe een leasebedrijf zich achter de klimaatproblematiek schuilt!Laten we wel wezen, er zijn veel te functies binnen de bedrijven die als secundaire arbeidsvoorwaarden een leaseauto leveren! Veel van deze mensen rijden per jaar niet meer dan 5000 km! Daar zou iets aan gedaan moeten worden!Laesebedrijven zijn hier echter erg blij mee, en komen nu met dit plan om niet met de rug aangekeken te worden. Leuk is het om te zien dat de Lotus wordt afgebeeld! Kosten voor deze auto? 100.000 euro! Welke mensen kunnen deze auto leasen?