Autotelex vernieuwt beheertool Autotelex Pro

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het programma is op maat gemaakt voor de occasionmanager van het autobedrijf”, vertelt productmanager André de Jong. “Er zijn meer koppelingen met veilinghuizen en handelaars, en vanuit het dashboard kun je occasions naar eigen wens aanbieden, en de prijzen en statistieken bekijken.”

Volgens De Jong vragen occasionmanager om meer infzicht en informatie. “De marges zijn laag, dus goed taxeren is steeds belangrijker. De kwaliteit van een taxatie is direct helder.” De uitrol gaat stap voor stap. “Voor ons is het een uitdaging om Autotelex Pro per bedrijf op maat te maken. Ieder autobedrijf werkt anders en daarom leveren we de dienst per bedrijf aangepast aan zijn workflow uit.

Autotelex was partner van het zesde Automotive Dealerholdingseminar, dat twee weken geleden gehouden werd in het stadion van ADO Den Haag. Andere partners van het event zijn: Maha Nederland, Fleetselect en Centraal Beheer Achmea.

Bekijk hieronder het interview met De Jong. Klik hier voor een introductiefilm van de nieuwe versie van Autotelex Pro. 

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.