‘Restwaarden EV’s stabiel maar prijsdruk neemt toe door instromende Tesla’s’

Restwaarden • Voor wat betreft de restwaarden personenauto’s blijft Autotelex optimistisch over brandstofauto’s en pessimistisch over volledig elektrische auto’s.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Kia Niro.(Foto: Kia)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

‘Restwaarden EV’s stabiel maar prijsdruk neemt toe door instromende Tesla’s’ | Automotive Online

‘Restwaarden EV’s stabiel maar prijsdruk neemt toe door instromende Tesla’s’

Restwaarden • Voor wat betreft de restwaarden personenauto’s blijft Autotelex optimistisch over brandstofauto’s en pessimistisch over volledig elektrische auto’s.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Kia Niro.(Foto: Kia)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.