EV Experience: 35 automerken aanwezig, dit jaar twee b2b-dagen

Elektrisch rijden • Het event vindt plaats van 21 tot en met 23 september op circuit Zandvoort.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Impressie van vorig jaar. (Foto: Ev Experience / Daan Kalksma)

Op de aankomende EV Experience zijn 35 automerken aanwezig die in totaal 150 elektrische auto’s meenemen. Nieuw is de e-truck experience en de toevoeging van e-bestellers en cargobikes. Dat meldt organisator Maarten Pompen. Ook nieuwe toetreders als Voyah en Zeekr maken hun opwachting.

Het event vindt volgende week plaats, van 21 tot en met 23 september. Dit jaar zijn er twee b2b-dagen (donderdag en vrijdag) en één consumentendag, dat was vorig jaar nog andersom. “De vraag vanuit de zakelijke markt is erg groot en vorig jaar merkten we dat één b2b-dag te weinig was, terwijl we toch niet de capaciteit hebben om veel particulieren te ontvangen en te laten testrijden”, legt Pompen de wissel uit.

Pompen verwacht drie keer drieduizend bezoekers te mogen ontvangen. “Het event leeft enorm en dat zien we terug in de bezoekerregistraties. We hebben een unieke combinatie van de traditionele merken en de nieuwe toetreders, e-bestellers en last mile solutions, waardoor we een rijk en gevarieerd aanbod hebben.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

EV Experience: 35 automerken aanwezig, dit jaar twee b2b-dagen | Automotive Online

EV Experience: 35 automerken aanwezig, dit jaar twee b2b-dagen

Elektrisch rijden • Het event vindt plaats van 21 tot en met 23 september op circuit Zandvoort.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Impressie van vorig jaar. (Foto: Ev Experience / Daan Kalksma)

Op de aankomende EV Experience zijn 35 automerken aanwezig die in totaal 150 elektrische auto’s meenemen. Nieuw is de e-truck experience en de toevoeging van e-bestellers en cargobikes. Dat meldt organisator Maarten Pompen. Ook nieuwe toetreders als Voyah en Zeekr maken hun opwachting.

Het event vindt volgende week plaats, van 21 tot en met 23 september. Dit jaar zijn er twee b2b-dagen (donderdag en vrijdag) en één consumentendag, dat was vorig jaar nog andersom. “De vraag vanuit de zakelijke markt is erg groot en vorig jaar merkten we dat één b2b-dag te weinig was, terwijl we toch niet de capaciteit hebben om veel particulieren te ontvangen en te laten testrijden”, legt Pompen de wissel uit.

Pompen verwacht drie keer drieduizend bezoekers te mogen ontvangen. “Het event leeft enorm en dat zien we terug in de bezoekerregistraties. We hebben een unieke combinatie van de traditionele merken en de nieuwe toetreders, e-bestellers en last mile solutions, waardoor we een rijk en gevarieerd aanbod hebben.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.