Defender, Discovery en Range Rover: garantie naar 5 jaar

Jaguar Land Rover • JLR verlengde de garantie op Jaguar al eerder naar 5 jaar.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: JLR

Jaguar Land Rover (JLR) verlengt de fabrieksgarantie op de Range Rover, Defender en Discovery van 3 naar 5 jaar, of 150 duizend kilometer. Dit meldt JLR.

Juli vorig jaar was de garantie op Jaguars al verlengd. Nu gelden dezelfde garantievoorwaarden voor alle modellen van JLR. De uitbreiding van de garantie omvat ook 5 jaar lang connectiviteit. Berijders kunnen met een app pechhulp inroepen, maar ook het resterende brandstofniveau of de laadstatus controleren, en checken of portieren en ruiten zijn gesloten of geopend.

Defender en Discovery zijn sinds enige tijd zelfstandige modelnamen, zonder de vermelding Land Rover. Veel automerken hanteren nog 3 jaar garantie. Het Chinese BYD verlengde vorige maand de garantie naar 6 jaar. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Defender, Discovery en Range Rover: garantie naar 5 jaar | Automotive Online

Defender, Discovery en Range Rover: garantie naar 5 jaar

Jaguar Land Rover • JLR verlengde de garantie op Jaguar al eerder naar 5 jaar.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: JLR

Jaguar Land Rover (JLR) verlengt de fabrieksgarantie op de Range Rover, Defender en Discovery van 3 naar 5 jaar, of 150 duizend kilometer. Dit meldt JLR.

Juli vorig jaar was de garantie op Jaguars al verlengd. Nu gelden dezelfde garantievoorwaarden voor alle modellen van JLR. De uitbreiding van de garantie omvat ook 5 jaar lang connectiviteit. Berijders kunnen met een app pechhulp inroepen, maar ook het resterende brandstofniveau of de laadstatus controleren, en checken of portieren en ruiten zijn gesloten of geopend.

Defender en Discovery zijn sinds enige tijd zelfstandige modelnamen, zonder de vermelding Land Rover. Veel automerken hanteren nog 3 jaar garantie. Het Chinese BYD verlengde vorige maand de garantie naar 6 jaar. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.