Interview Arjan van Vliet: ‘Invoering agentuurschap belangrijkste gebeurtenis in ons 144-jarig bestaan’

Arjan van Vliet • In de afgelopen decennia wist Van Vliet Autogroep een stevige positie op te bouwen in het Groene Hart. Met Arjan van Vliet staat de vijfde generatie aan het roer. En de zesde generatie is in aantocht, al denkt Van Vliet (56) nog lang niet aan zijn pensioen. “Ik hoop op termijn het bedrijf over te dragen aan mijn zoon, net zoals ik het zelf ooit overgedragen kreeg van mijn vader.”
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Arjan van Vliet. (Foto: Menno Ringnalda)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Interview Arjan van Vliet: ‘Invoering agentuurschap belangrijkste gebeurtenis in ons 144-jarig bestaan’ | Automotive Online

Interview Arjan van Vliet: ‘Invoering agentuurschap belangrijkste gebeurtenis in ons 144-jarig bestaan’

Arjan van Vliet • In de afgelopen decennia wist Van Vliet Autogroep een stevige positie op te bouwen in het Groene Hart. Met Arjan van Vliet staat de vijfde generatie aan het roer. En de zesde generatie is in aantocht, al denkt Van Vliet (56) nog lang niet aan zijn pensioen. “Ik hoop op termijn het bedrijf over te dragen aan mijn zoon, net zoals ik het zelf ooit overgedragen kreeg van mijn vader.”
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Arjan van Vliet. (Foto: Menno Ringnalda)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.