Auto Sturm neemt Nissan-activiteiten over van Leendert van den Born

Auto Sturm • Van den Born gaat in Breda onder de Vakgarage-vlag verder als universeel autobedrijf.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Auto Sturm neemt per 1 april ook het Nissan-dealerschap over van Leendert van den Born in Breda. Dat maakt het bedrijf bekend. Eerder al kocht Sturm de Nissan-dealervestiging van Leendert van den Born in Roosendaal.

Auto Sturm is officieel dealer van Nissan in Goes, Middelburg, Spijkenisse en Roosendaal. In Goes en Middelburg is het bedrijf ook dealer van Hyundai. Met de toevoeging van het werkgebied in Breda breidt Sturm zijn aanwezigheid met Nissan verder uit naar het oosten.

Nissan-klanten van Leendert van den Born in Breda kunnen vanaf 1 april terecht in Roosendaal voor aanschaf, service, onderhoud en garanties totdat er ruimte is gevonden voor het opzetten van een eigen vestiging voor de regio Breda.

Dit bevestigen Dennie en Joris Sturm aan Automotive. “We zijn heel blij met de toevoeging van Breda aan ons werkgebied voor wat betreft Nissan. Momenteel zijn we heel druk bezig met een onze nieuwe locatie en hopen snel onze wortels daar in de grond te krijgen. We verwachten op korte termijn met meer nieuws te kunnen komen.”

Auto Sturm staat op plek 54 in de Automotive Dealerholding Top 60. Bestel de uitgave hier. 

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Auto Sturm neemt Nissan-activiteiten over van Leendert van den Born | Automotive Online

Auto Sturm neemt Nissan-activiteiten over van Leendert van den Born

Auto Sturm • Van den Born gaat in Breda onder de Vakgarage-vlag verder als universeel autobedrijf.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Auto Sturm neemt per 1 april ook het Nissan-dealerschap over van Leendert van den Born in Breda. Dat maakt het bedrijf bekend. Eerder al kocht Sturm de Nissan-dealervestiging van Leendert van den Born in Roosendaal.

Auto Sturm is officieel dealer van Nissan in Goes, Middelburg, Spijkenisse en Roosendaal. In Goes en Middelburg is het bedrijf ook dealer van Hyundai. Met de toevoeging van het werkgebied in Breda breidt Sturm zijn aanwezigheid met Nissan verder uit naar het oosten.

Nissan-klanten van Leendert van den Born in Breda kunnen vanaf 1 april terecht in Roosendaal voor aanschaf, service, onderhoud en garanties totdat er ruimte is gevonden voor het opzetten van een eigen vestiging voor de regio Breda.

Dit bevestigen Dennie en Joris Sturm aan Automotive. “We zijn heel blij met de toevoeging van Breda aan ons werkgebied voor wat betreft Nissan. Momenteel zijn we heel druk bezig met een onze nieuwe locatie en hopen snel onze wortels daar in de grond te krijgen. We verwachten op korte termijn met meer nieuws te kunnen komen.”

Auto Sturm staat op plek 54 in de Automotive Dealerholding Top 60. Bestel de uitgave hier. 

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.