Directiewisseling bij Auto Sturm

Directiewijziging • Eigenaren Hans en Johnny Sturm geven stokje over aan de volgende generatie.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Hans en Johnny Sturm dragen de bedrijfsleiding over aan hun zoons. (foto: Promedia)

Nissan- en Hyundai-dealer Auto Sturm komt onder leiding te staan van Joris en Dennie Sturm. Eigenaren Hans en Johnny Sturm hebben besloten een stapje terug te doen en de bedrijfsvoering over te laten aan hun beider zoons. De twee blijven achter de schermen nog wel betrokken bij het bedrijf. Dit laat Auto Sturm weten aan AM.

Joris en Dennie Sturm zijn beiden al jaren werkzaam binnen Auto Sturm en onderdeel van de directie. Het bedrijf benadrukt dat er voor klanten niets verandert. Ook blijft het voltallige team ongewijzigd.

Op 1 februari bestond Auto Sturm 40 jaar. De merkdealer is in die tijd uitgegroeid tot een holding met een positie in de Automotive Dealerholding Top 60. ‘We zijn begonnen met het in- en verkopen van tweedehands auto’s waar later het officiële Nissan-dealerschap en Hyundai-dealerschap is bijgekomen. Auto Sturm heeft inmiddels vier dealervestigingen, een schadeherstelbedrijf en twee occasionvestigingen. Ook is er een eigen leasetak,’ schrijft het bedrijf.

Vorig jaar kreeg Auto Sturm het rayon van het failliete Auto Binnenmaas toegewezen.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Directiewisseling bij Auto Sturm | Automotive Online

Directiewisseling bij Auto Sturm

Directiewijziging • Eigenaren Hans en Johnny Sturm geven stokje over aan de volgende generatie.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Hans en Johnny Sturm dragen de bedrijfsleiding over aan hun zoons. (foto: Promedia)

Nissan- en Hyundai-dealer Auto Sturm komt onder leiding te staan van Joris en Dennie Sturm. Eigenaren Hans en Johnny Sturm hebben besloten een stapje terug te doen en de bedrijfsvoering over te laten aan hun beider zoons. De twee blijven achter de schermen nog wel betrokken bij het bedrijf. Dit laat Auto Sturm weten aan AM.

Joris en Dennie Sturm zijn beiden al jaren werkzaam binnen Auto Sturm en onderdeel van de directie. Het bedrijf benadrukt dat er voor klanten niets verandert. Ook blijft het voltallige team ongewijzigd.

Op 1 februari bestond Auto Sturm 40 jaar. De merkdealer is in die tijd uitgegroeid tot een holding met een positie in de Automotive Dealerholding Top 60. ‘We zijn begonnen met het in- en verkopen van tweedehands auto’s waar later het officiële Nissan-dealerschap en Hyundai-dealerschap is bijgekomen. Auto Sturm heeft inmiddels vier dealervestigingen, een schadeherstelbedrijf en twee occasionvestigingen. Ook is er een eigen leasetak,’ schrijft het bedrijf.

Vorig jaar kreeg Auto Sturm het rayon van het failliete Auto Binnenmaas toegewezen.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.