Auto Sturm koopt Nissan Roosendaal van Van den Born

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Alle medewerkers gaan mee naar Auto Sturm. (Foto: Leendert van den Born)

Dealerholding Auto Sturm heeft de Nissan-dealervestiging van Leendert van den Born in Roosendaal gekocht. Dat bevestigen beide bedrijven aan Automotive. De overname vindt vandaag plaats. De zeven medewerkers van de vestiging gaan mee naar Auto Sturm, dat ook Nissan-dealervestigingen heeft in Goes, Middelburg en Spijkenisse. In Goes en Middelburg voert het ook Hyundai. Ook heeft Sturm een schade-, lease- en occasionbedrijf.

“De transactie vindt plaats in goed overleg met de importeur”, zegt dga Bart van den Born. Nissan is bezig met een herschikking van het netwerk. “Zowel Sturm als wij hebben nu vier Nissan-vestigingen”, zegt Van den Born. Hij is actief in midden- en West-Brabant.

“Voor ons is dit een belangrijke uitbreiding, want we willen binnen onze merken verder groeien”, zegt dga Hans Sturm. Het bedrijf, dat in 1983 werd opgericht en in 1996 Nissan-dealer werd, sluit verdere uitbreiding niet uit. “Daar kijken we naar, maar er is nog niets concreet. 

Leendert van den Born staat op plek 60 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Auto Sturm koopt Nissan Roosendaal van Van den Born | Automotive Online

Auto Sturm koopt Nissan Roosendaal van Van den Born

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Alle medewerkers gaan mee naar Auto Sturm. (Foto: Leendert van den Born)

Dealerholding Auto Sturm heeft de Nissan-dealervestiging van Leendert van den Born in Roosendaal gekocht. Dat bevestigen beide bedrijven aan Automotive. De overname vindt vandaag plaats. De zeven medewerkers van de vestiging gaan mee naar Auto Sturm, dat ook Nissan-dealervestigingen heeft in Goes, Middelburg en Spijkenisse. In Goes en Middelburg voert het ook Hyundai. Ook heeft Sturm een schade-, lease- en occasionbedrijf.

“De transactie vindt plaats in goed overleg met de importeur”, zegt dga Bart van den Born. Nissan is bezig met een herschikking van het netwerk. “Zowel Sturm als wij hebben nu vier Nissan-vestigingen”, zegt Van den Born. Hij is actief in midden- en West-Brabant.

“Voor ons is dit een belangrijke uitbreiding, want we willen binnen onze merken verder groeien”, zegt dga Hans Sturm. Het bedrijf, dat in 1983 werd opgericht en in 1996 Nissan-dealer werd, sluit verdere uitbreiding niet uit. “Daar kijken we naar, maar er is nog niets concreet. 

Leendert van den Born staat op plek 60 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.