Van Mossel krijgt akkoord voor joint venture met Vlaams dealerbedrijf Devos-Capoen

Jeroen Vos Jeroen Vos
De Belgische mededingingsautoriteit gaat er mee akkoord dat Van Mossel een belang van 50 procent heeft in het Vlaamse dealerbedrijf Devos-Capoen. (Foto: Van Mossel)

De Belgische mededingingsautoriteit gaat akkoord met de joint venture die van Van Mossel Automotive Groep heeft gesloten met het Belgische dealerbedrijf Devos-Capoen. De Nederlandse dealerholding nam in april een belang van 50 procent in het Vlaamse familiebedrijf. Dat meldt Van Mossel vandaag.

Het Vlaamse familiebedrijf Devos-Capoen is in 1988 opgericht door Johan Devos en Els Capoen en startte als Renault dealer, later volgde Dacia. Het bedrijf telt 3 Renault-vestigingen (Kuurne, Roeselare en Menen), 3 Dacia-vestigingen (Kortrijk, Roeselare en Menen) en een Occasiecenter in Kuurne.Van Mossel staat op de eerste plek in de Automotive Dealerholding Top 60, die hier te bestellen is.

Van Mossel is de laatste jaren bezig met een overnameoffensief van dealerbedrijven in België en deed eerder een megaovername door de Belgischedealerholding Fidenco en het Luxemburgse Autopolis te kopen. Ook werd dit jaar Mercedes-Benz Trucks Antwerpen van de importeur overgenomen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Van Mossel krijgt akkoord voor joint venture met Vlaams dealerbedrijf Devos-Capoen | Automotive Online

Van Mossel krijgt akkoord voor joint venture met Vlaams dealerbedrijf Devos-Capoen

Jeroen Vos Jeroen Vos
De Belgische mededingingsautoriteit gaat er mee akkoord dat Van Mossel een belang van 50 procent heeft in het Vlaamse dealerbedrijf Devos-Capoen. (Foto: Van Mossel)

De Belgische mededingingsautoriteit gaat akkoord met de joint venture die van Van Mossel Automotive Groep heeft gesloten met het Belgische dealerbedrijf Devos-Capoen. De Nederlandse dealerholding nam in april een belang van 50 procent in het Vlaamse familiebedrijf. Dat meldt Van Mossel vandaag.

Het Vlaamse familiebedrijf Devos-Capoen is in 1988 opgericht door Johan Devos en Els Capoen en startte als Renault dealer, later volgde Dacia. Het bedrijf telt 3 Renault-vestigingen (Kuurne, Roeselare en Menen), 3 Dacia-vestigingen (Kortrijk, Roeselare en Menen) en een Occasiecenter in Kuurne.Van Mossel staat op de eerste plek in de Automotive Dealerholding Top 60, die hier te bestellen is.

Van Mossel is de laatste jaren bezig met een overnameoffensief van dealerbedrijven in België en deed eerder een megaovername door de Belgischedealerholding Fidenco en het Luxemburgse Autopolis te kopen. Ook werd dit jaar Mercedes-Benz Trucks Antwerpen van de importeur overgenomen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.