Louwman bouwt aan multimodale mobiliteit

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Automobielmanagement.nl > Louwman breidt aanbod uit met speed pedelecs van Stromer

  […] een andere kijk op woon-werkverkeer ontstaan binnen het bedrijfsleven en bij particulieren. Door de deelname in Fietsvoordeelshop.nl is Louwman in Nederland een belangrijke speler in de toekomstige (fiets)leasing- en fleetmarkt. Met […]

 • Automobielmanagement.nl > Louwman Group vergroot belang in Fietsvoordeelshop.nl

  […] ook: Louwman bouwt aan multimodale mobiliteit Louwman breidt aanbod uit met speed pedelecs van […]

Louwman bouwt aan multimodale mobiliteit | Automotive Online

Louwman bouwt aan multimodale mobiliteit

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Automobielmanagement.nl > Louwman breidt aanbod uit met speed pedelecs van Stromer

  […] een andere kijk op woon-werkverkeer ontstaan binnen het bedrijfsleven en bij particulieren. Door de deelname in Fietsvoordeelshop.nl is Louwman in Nederland een belangrijke speler in de toekomstige (fiets)leasing- en fleetmarkt. Met […]

 • Automobielmanagement.nl > Louwman Group vergroot belang in Fietsvoordeelshop.nl

  […] ook: Louwman bouwt aan multimodale mobiliteit Louwman breidt aanbod uit met speed pedelecs van […]