Elon Musk gooit zijn eigen ruiten in

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Elon Musk gooit zijn eigen glazen in

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Huub Bloem

  Zowel het FD en de Provincie Drente bewijzen wederom dat ze niet weten hoe beslissingen in de autoindustrie tot stand komen. Zowel Drente, Groningen, alsook NedCar hebben nooit enige kans gehad.
  Slechts een voorbeeld; Niemand heeft een terrein van 180 hectare (2x heel NedCar) met een passend bestemmingsplan klaar liggen! En Tesla gaat niet wachten op goedkeur en bezwaar procedures. Men wilde vanaf dag een naar Duitsland om redenen genoemd door Musk, en hij heeft de anderen gebruikt!

 • Automobielmanagement.nl > Tesla maakt draai met update over verkoopcijfers Cybertruck

  […] Lees ook: Elon Musk gooit zijn eigen ruiten in […]

Elon Musk gooit zijn eigen ruiten in | Automotive Online

Elon Musk gooit zijn eigen ruiten in

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Elon Musk gooit zijn eigen glazen in

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Huub Bloem

  Zowel het FD en de Provincie Drente bewijzen wederom dat ze niet weten hoe beslissingen in de autoindustrie tot stand komen. Zowel Drente, Groningen, alsook NedCar hebben nooit enige kans gehad.
  Slechts een voorbeeld; Niemand heeft een terrein van 180 hectare (2x heel NedCar) met een passend bestemmingsplan klaar liggen! En Tesla gaat niet wachten op goedkeur en bezwaar procedures. Men wilde vanaf dag een naar Duitsland om redenen genoemd door Musk, en hij heeft de anderen gebruikt!

 • Automobielmanagement.nl > Tesla maakt draai met update over verkoopcijfers Cybertruck

  […] Lees ook: Elon Musk gooit zijn eigen ruiten in […]