Motorhuis stopt als Citroën-dealer in het Groene Hart

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Motorhuis stopt met Citroën in Gouda. (Foto: Motorhuis)

Motorhuis heeft per 1 oktober de dealeractiviteiten voor Citroën beëindigd in zijn vestigingen in Alphen aan den Rijn en Gouda. Visscher PGH Autogroep wordt de nieuwe dealer voor Citroën en brengt het merk onder in de vestigingen in Alphen aan den Rijn en Waddinxveen, waar ook Peugeot wordt gevoerd. Dat melden beide bedrijven vandaag.

Motorhuis zal zich in de vestigingen focussen op Opel en alle medewerkers van deze locaties blijven werkzaam voor het bedrijf. “Motorhuis geeft hiermee gevolg aan de strategie het aantal dealervestigingen voor het merk Citroën te verkleinen”, aldus directeur Jelle Hassefras.We zijn ervan overtuigd dat we uit de rode cijfers komen, zei Jelle Hassefras, directeur Motorhuis eerder in een interview.

Visscher PGH Autogroep is blij met Citroën. “De combinatie van de merken Peugeot en Citroën maakt onze positie in deze regio sterker”, aldus Frank Stavenuiter, directeur Visscher PGH Autogroep. Het bedrijf maakte vorige week bekend verder te gaan onder de naam Visscher PGH Autogroep

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.