Mulders neemt Peugeot-Citroën dealerschap Culemborg en Tiel over van Visscher PGH

Jeroen Vos Jeroen Vos
Wouter Mulders (links) en Henk Visscher (rechts) tekenen de overeenkomst voor de verkoop van de Peugeot-Citroën activiteiten van Visscher PGH aan Mulders Autobedrijf. (Foto: Mulders Autobedrijf)

Mulders Autobedrijf heeft de Peugeot-Citroën activiteiten van Visscher PGH in Culemborg en Tiel overgenomen. De overname geldt vanaf 1 augustus, waarbij de Opel-dealer de Franse merken toevoegt aan zijn bestaande vestigingen in Culemborg en Tiel. Dat meldt Wouter Mulders, directeur van Mulders Autobedrijf aan Automotive.

Stellantis-strategie

De 40 medewerkers van Visscher PGH zijn inbegrepen in de overname. Henk Visscher, directeur van Visscher PGH, blijft als ambassadeur betrokken bij de vestigingen in Tiel en Culemborg. Visscher PGH verkocht eerder een deel van het bedrijf aan Van Vliet Autogroep en aan Amega Groep. De Hyundai-activiteiten in Tiel zijn recent verkocht aan de Herwers Groep.Henk Visscher kondigde eerder aan dat hij één bedrijf wil overhouden.

Volgens Mulders is de overname van de activiteiten van Visscher PGH in Tiel en Culemborg een logische stap. “Binnen de strategie van Stellantis – het fusiebedrijf tussen PSA en FCA – en de markt wordt ingezet op grotere dealerbedrijven, dus schaalvergroting. Wij zijn klaar om de toekomstige uitdagingen met vertrouwen aan te gaan”, aldus Mulders.De nieuwe strategie van Stellantis maakt een harde sanering van het dealernetwerk noodzakelijk.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Mulders neemt Peugeot-Citroën dealerschap Culemborg en Tiel over van Visscher PGH | Automotive Online

Mulders neemt Peugeot-Citroën dealerschap Culemborg en Tiel over van Visscher PGH

Jeroen Vos Jeroen Vos
Wouter Mulders (links) en Henk Visscher (rechts) tekenen de overeenkomst voor de verkoop van de Peugeot-Citroën activiteiten van Visscher PGH aan Mulders Autobedrijf. (Foto: Mulders Autobedrijf)

Mulders Autobedrijf heeft de Peugeot-Citroën activiteiten van Visscher PGH in Culemborg en Tiel overgenomen. De overname geldt vanaf 1 augustus, waarbij de Opel-dealer de Franse merken toevoegt aan zijn bestaande vestigingen in Culemborg en Tiel. Dat meldt Wouter Mulders, directeur van Mulders Autobedrijf aan Automotive.

Stellantis-strategie

De 40 medewerkers van Visscher PGH zijn inbegrepen in de overname. Henk Visscher, directeur van Visscher PGH, blijft als ambassadeur betrokken bij de vestigingen in Tiel en Culemborg. Visscher PGH verkocht eerder een deel van het bedrijf aan Van Vliet Autogroep en aan Amega Groep. De Hyundai-activiteiten in Tiel zijn recent verkocht aan de Herwers Groep.Henk Visscher kondigde eerder aan dat hij één bedrijf wil overhouden.

Volgens Mulders is de overname van de activiteiten van Visscher PGH in Tiel en Culemborg een logische stap. “Binnen de strategie van Stellantis – het fusiebedrijf tussen PSA en FCA – en de markt wordt ingezet op grotere dealerbedrijven, dus schaalvergroting. Wij zijn klaar om de toekomstige uitdagingen met vertrouwen aan te gaan”, aldus Mulders.De nieuwe strategie van Stellantis maakt een harde sanering van het dealernetwerk noodzakelijk.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.