Van Mossel opent vestiging met FCA-merken in Tilburg

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Het nieuwe pand in Tilburg is de tiende Van Mossel-vestiging in dezelfde straat. (foto: Van Mossel Groep)

Van Mossel opent vandaag in Tilburg een nieuwe Fiat,- Alfa Romeo- en Jeep-dealer vestiging. De opening volgt op de overname van Autobedrijf Otten in Breda, waarmee de FCA merken bij Van Mossel terecht kwamen. De nieuwe vestiging in Tilburg wordt net als de Fiat-, Alfa- en Jeep-vestiging van Van Mossel geleid door Alphons Otten, voormalig directeur-eigenaar van Autobedrijf Otten en nu clusterdirecteur Fiat/Alfa Romeo/Jeep bij Van Mossel. 

Een feestelijke opening staat na de herfstvakantie op de planning. In Tilburg komen volgens Van Mossel een aantal vertrouwde ‘Bredase’-gezichten te werken aangevuld met nieuwe Van Mossel gezichten.

Lees hier meer over de ambities van Van Mossel in een interview met ceo Eric Berkhof.

“Deze merken kenden langere tijd geen officieel dealerschap in Tilburg”, zegt Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep. “Van Mossel is nu de enige officieel erkende dealer van deze merken in Tilburg en biedt daarmee officiële fabrieksgarantie en onderhoud. De monteurs werken onder auspiciën van de importeur en volgen alle trainingen.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Van Mossel opent vestiging met FCA-merken in Tilburg | Automotive Online

Van Mossel opent vestiging met FCA-merken in Tilburg

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Het nieuwe pand in Tilburg is de tiende Van Mossel-vestiging in dezelfde straat. (foto: Van Mossel Groep)

Van Mossel opent vandaag in Tilburg een nieuwe Fiat,- Alfa Romeo- en Jeep-dealer vestiging. De opening volgt op de overname van Autobedrijf Otten in Breda, waarmee de FCA merken bij Van Mossel terecht kwamen. De nieuwe vestiging in Tilburg wordt net als de Fiat-, Alfa- en Jeep-vestiging van Van Mossel geleid door Alphons Otten, voormalig directeur-eigenaar van Autobedrijf Otten en nu clusterdirecteur Fiat/Alfa Romeo/Jeep bij Van Mossel. 

Een feestelijke opening staat na de herfstvakantie op de planning. In Tilburg komen volgens Van Mossel een aantal vertrouwde ‘Bredase’-gezichten te werken aangevuld met nieuwe Van Mossel gezichten.

Lees hier meer over de ambities van Van Mossel in een interview met ceo Eric Berkhof.

“Deze merken kenden langere tijd geen officieel dealerschap in Tilburg”, zegt Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep. “Van Mossel is nu de enige officieel erkende dealer van deze merken in Tilburg en biedt daarmee officiële fabrieksgarantie en onderhoud. De monteurs werken onder auspiciën van de importeur en volgen alle trainingen.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.