Karthaus-Gravesteijn nieuwe brandmanager Nissan bij VKV

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: VKV Groep

De rol van brandmanager Nissan is een nieuwe functie binnen de VKV Groep. In haar nieuwe rol gaat Karthaus-Gravesteijn de Nissan vestigingen ondersteunen op het gebied van sales en aftersales. Ook is zij aanspreekpunt voor de importeur. Voorheen werden die taken uitgevoerd door Bas Bijl, directeur verkoop, en Huibert van Zanten, directeur aftersales.

Karthaus-Gravesteijn was binnen het dealerbedrijf onder andere service adviseur en manager aftersales bij VKV Rotterdam Alexander. Tot voor kort maakte ze deel uit van het fleetsales team als accountmanager voor de zakelijke markt.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Karthaus-Gravesteijn nieuwe brandmanager Nissan bij VKV | Automotive Online

Karthaus-Gravesteijn nieuwe brandmanager Nissan bij VKV

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: VKV Groep

De rol van brandmanager Nissan is een nieuwe functie binnen de VKV Groep. In haar nieuwe rol gaat Karthaus-Gravesteijn de Nissan vestigingen ondersteunen op het gebied van sales en aftersales. Ook is zij aanspreekpunt voor de importeur. Voorheen werden die taken uitgevoerd door Bas Bijl, directeur verkoop, en Huibert van Zanten, directeur aftersales.

Karthaus-Gravesteijn was binnen het dealerbedrijf onder andere service adviseur en manager aftersales bij VKV Rotterdam Alexander. Tot voor kort maakte ze deel uit van het fleetsales team als accountmanager voor de zakelijke markt.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.