Heron Auto bouwt nieuwe vestiging in Purmerend

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit meldt de gemeente Purmerend in een persbericht. Heron voert de merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda.

Wanneer de bouw begint, is nog niet duidelijk, maar het project zal volgens de gemeente tien maanden duren. De nieuwe showroom krijgt een totale oppervlakte van vijfduizend vierkante meter. Op dit moment is Heron Auto gevestigd in de Purmerendse wijk Overwhere. Er wordt door de gemeente en de eigenaren nagedacht over een nieuwe invulling van het gebied, met een combinatie van woningen en bedrijfspanden.

In de afgelopen jaren verkocht Stern zowel het hoofdkantoor als tien dealerpanden. De dealerpanden werden gekocht door WP Carey. Op de eerste Dag van het Automotive Vastgoed, een event georganiseerd door Automotive en Vastgoedjournaal, komt WP Carey-topman Christopher Mertlitz spreken over die deal en hun toekomstige investeringen in automotive vastgoed. Andere sprekers zijn onder meer Eric Berkhof (Van Mossel) en Willem Willemse (BMW). Deelnemers aan het event ontvangen ook de vierde druk van het Rapport Automotive Vastgoed, inclusief een leegstandsoverzicht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Heron Auto bouwt nieuwe vestiging in Purmerend | Automotive Online

Heron Auto bouwt nieuwe vestiging in Purmerend

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit meldt de gemeente Purmerend in een persbericht. Heron voert de merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda.

Wanneer de bouw begint, is nog niet duidelijk, maar het project zal volgens de gemeente tien maanden duren. De nieuwe showroom krijgt een totale oppervlakte van vijfduizend vierkante meter. Op dit moment is Heron Auto gevestigd in de Purmerendse wijk Overwhere. Er wordt door de gemeente en de eigenaren nagedacht over een nieuwe invulling van het gebied, met een combinatie van woningen en bedrijfspanden.

In de afgelopen jaren verkocht Stern zowel het hoofdkantoor als tien dealerpanden. De dealerpanden werden gekocht door WP Carey. Op de eerste Dag van het Automotive Vastgoed, een event georganiseerd door Automotive en Vastgoedjournaal, komt WP Carey-topman Christopher Mertlitz spreken over die deal en hun toekomstige investeringen in automotive vastgoed. Andere sprekers zijn onder meer Eric Berkhof (Van Mossel) en Willem Willemse (BMW). Deelnemers aan het event ontvangen ook de vierde druk van het Rapport Automotive Vastgoed, inclusief een leegstandsoverzicht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.