Van Mossel start Lathouwers door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Van Mossel.

De Van Mossel Groep heeft dit jaar samen met de Mandemakers Groep al meerdere failliete bedrijven (deels) doorgestart. Zo nam het de Peugeot-tak over van Pouw en onder andere Land Rover- en Kia-dealervestigingen van Koops Furness.

Volgens Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Groep, past de overname van Opel Lathouwers in Den Bosch en in Veghel in de groeistrategie van zijn bedrijf. “Die strategie is gericht op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten.”

De Van Mossel Groep heeft al Opel-vestigingen in Tilburg en in Oosterhout. Vorig jaar werd Opel- en Chevroletdealer OPC in Oosterhout overgenomen en eerder dit jaar de Opel-vestiging van Lathouwers in Tilburg. Nu gaan dus ook de overige vestigingen van Lathouwers Opel over naar Van Mossel OPC.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Mossel start Lathouwers door | Automotive Online

Van Mossel start Lathouwers door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Van Mossel.

De Van Mossel Groep heeft dit jaar samen met de Mandemakers Groep al meerdere failliete bedrijven (deels) doorgestart. Zo nam het de Peugeot-tak over van Pouw en onder andere Land Rover- en Kia-dealervestigingen van Koops Furness.

Volgens Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Groep, past de overname van Opel Lathouwers in Den Bosch en in Veghel in de groeistrategie van zijn bedrijf. “Die strategie is gericht op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten.”

De Van Mossel Groep heeft al Opel-vestigingen in Tilburg en in Oosterhout. Vorig jaar werd Opel- en Chevroletdealer OPC in Oosterhout overgenomen en eerder dit jaar de Opel-vestiging van Lathouwers in Tilburg. Nu gaan dus ook de overige vestigingen van Lathouwers Opel over naar Van Mossel OPC.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.