Broekhuis start traineeship-programma

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf heeft een vacature uitstaan voor het programma op vacaturesite Jobmotive.

“Wij willen een kans bieden aan afgestudeerde, ambitieuze talenten die op zoek zijn naar een baan”, zegt algemeen directeur Jaco Remijn. De groeiende werkeloosheid onder jongeren baart het bedrijf zorgen. “Vanuit onze maatschappelijke en sociale rol willen we jonge talenten een kans bieden. Daarnaast vragen veel organisaties mensen met ervaring. We hopen dat de ervaring tijdens het Broekhuis traineeship jonge talenten een opstap biedt, binnen Broekhuis of daarbuiten”, aldus Remijn. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Broekhuis start traineeship-programma | Automotive Online

Broekhuis start traineeship-programma

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf heeft een vacature uitstaan voor het programma op vacaturesite Jobmotive.

“Wij willen een kans bieden aan afgestudeerde, ambitieuze talenten die op zoek zijn naar een baan”, zegt algemeen directeur Jaco Remijn. De groeiende werkeloosheid onder jongeren baart het bedrijf zorgen. “Vanuit onze maatschappelijke en sociale rol willen we jonge talenten een kans bieden. Daarnaast vragen veel organisaties mensen met ervaring. We hopen dat de ervaring tijdens het Broekhuis traineeship jonge talenten een opstap biedt, binnen Broekhuis of daarbuiten”, aldus Remijn. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.