ANWB verkocht online 400 auto’s in 2012

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • van ’t grote Erf

    Ja en de dealers is zeker ,net als bij de zakelijke rijders die niet zelf mag bepalen waar de auto besteld wordt,alleen maar goed genoeg voor de proefritten en de uitleg in de showroom. ANWB hou je bij je leest.

  • DAW

    Eens met de vorige schrijver. Ik kan dit geen succes noemen en de auto’s die de ANWB heeft “verkocht” worden toch wel verkocht en zijn alleen maar voor prijskopers die nog een centje extra willen besparen. Ben niet onder de indruk en inderdaad blijf bij je leest ANWB en stop je energie in echt toegevoegde zaken!