Fivan Auto tweede Mitsubishi-dealer voor Utrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De markt in Utrecht is dusdanig groot dat wij deze kans met beide handen hebben aangegrepen. Wij zoeken zelf ook naar geschikte dealers, maar als die zichzelf melden, dan is dat natuurlijk fijn. Beide dealers kunnen gemakkelijk naast elkaar bestaan, de rayons zijn verdeeld”, aldus Oostveen. Sinds het wegvallen van De Jong heeft Amsterdam overigens geen Mitsubishi-dealer meer.

Goliath
Voor Norbert Driessen is het wel even wennen. “Het was al aangekondigd, dus nee, het is nu geen verrassing meer”, vertelt Driessen. “Maar ik ga niet als David tegen Goliath vechten en dat hoeft ook niet. Wij zijn altijd al een lokaal bedrijf geweest en ik blijf gewoon onze kracht gebruiken: kleinschalig, compact en korte lijnen.”

Volgens Felix Verschuren, directeur Fivan Auto, is de keuze mede ingegeven door het verlies van het Lancia-dealerschap bij Fivan Utrecht. “Mitsubishi-dealer waren we al in Capelle a/d IJsel. We hebben veel vertrouwen in de modellenpolitiek van Mitsubishi en er is genoeg ruimte in Utrecht. Vandaar dat we daar nu ook dealer zijn”, aldus Verschuren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.