Occasionshow Ahoy afgelast

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vooral de dealerholdings laten het volgens hem afweten. “De mensen op de werkvloer willen wel, maar op directieniveau wordt het tegengehouden. Het zal mede te maken hebben met een investeringsstop. Kleine bedrijven doen eerder mee; die vragen niet wat het ze kost, maar wat het ze oplevert.” Deelnemende autobedrijven betalen in Rotterdam 225 euro per plaats. “We kwamen uiteindelijk tachtig auto’s te kort. Dat lijkt weinig, maar het gaat dan toch om een behoorlijk bedrag”, aldus Schoonen.

Hij verwacht dat de afgelasting een incident is en dat andere shows die dit jaar gepland staan, wel doorgang vinden. “De eerstvolgende grote shows zijn die in Zwolle, Utrecht en Etten-Leur in april en in mei bij het NAC-stadion in Breda. Daar verwacht ik geen problemen. Een kleinere show in Zeeuws-Vlaanderen in het weekend van 1 maart, met 160 auto’s, was ook een groot succes. Daar werd 36 % van de inbreng verkocht.”

Dit jaar zou de show voor het eerst in Ahoy worden gehouden; vorige jaren was stadion Feijenoord de standplaats.

Occasionshow Ahoy afgelast | Automotive Online

Occasionshow Ahoy afgelast

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vooral de dealerholdings laten het volgens hem afweten. “De mensen op de werkvloer willen wel, maar op directieniveau wordt het tegengehouden. Het zal mede te maken hebben met een investeringsstop. Kleine bedrijven doen eerder mee; die vragen niet wat het ze kost, maar wat het ze oplevert.” Deelnemende autobedrijven betalen in Rotterdam 225 euro per plaats. “We kwamen uiteindelijk tachtig auto’s te kort. Dat lijkt weinig, maar het gaat dan toch om een behoorlijk bedrag”, aldus Schoonen.

Hij verwacht dat de afgelasting een incident is en dat andere shows die dit jaar gepland staan, wel doorgang vinden. “De eerstvolgende grote shows zijn die in Zwolle, Utrecht en Etten-Leur in april en in mei bij het NAC-stadion in Breda. Daar verwacht ik geen problemen. Een kleinere show in Zeeuws-Vlaanderen in het weekend van 1 maart, met 160 auto’s, was ook een groot succes. Daar werd 36 % van de inbreng verkocht.”

Dit jaar zou de show voor het eerst in Ahoy worden gehouden; vorige jaren was stadion Feijenoord de standplaats.