Wagoner (GM) en Streiff (PSA) stappen op

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fritz Henderson, voorheen coo bij GM, is zijn opvolger. In een statement spreekt Wagoner zijn waardering uit aan “alle medewerkers van GM in de wereld, die toewijding hebben getoond in moeilijke tijden”. Hij zegt dat ze de “twijfelaars moeten negeren, omdat GM een bedrijf is met een groot verleden, en ook een bedrijf met een toekomst.”

Bij het Franse PSA maakt Christian Steiff plaats voor Philippe Varin. Varin wordt vanaf 15 april ingewerkt in de organisatie, en begint officieel als ceo op 1 juni; in de tussentijd neemt bestuurslid Roland Vardanega de taken van Streiff waar. “Gezien de enorme moeilijkheden waarin de auto-industrie zich momenteel bevindt, vinden we unaniem dat een verandering op de hoogste positie noodzakelijk is”, aldus Thierry Peugeot, voorzitter van de raad van toezicht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Wagoner (GM) en Streiff (PSA) stappen op | Automotive Online

Wagoner (GM) en Streiff (PSA) stappen op

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fritz Henderson, voorheen coo bij GM, is zijn opvolger. In een statement spreekt Wagoner zijn waardering uit aan “alle medewerkers van GM in de wereld, die toewijding hebben getoond in moeilijke tijden”. Hij zegt dat ze de “twijfelaars moeten negeren, omdat GM een bedrijf is met een groot verleden, en ook een bedrijf met een toekomst.”

Bij het Franse PSA maakt Christian Steiff plaats voor Philippe Varin. Varin wordt vanaf 15 april ingewerkt in de organisatie, en begint officieel als ceo op 1 juni; in de tussentijd neemt bestuurslid Roland Vardanega de taken van Streiff waar. “Gezien de enorme moeilijkheden waarin de auto-industrie zich momenteel bevindt, vinden we unaniem dat een verandering op de hoogste positie noodzakelijk is”, aldus Thierry Peugeot, voorzitter van de raad van toezicht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.