Toyota roept 1,35 miljoen auto’s terug

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Nederland hoeven alleen de Yarissen terug die zijn geproduceerd in Japan tussen 13 juni 2005 en 9 april 2007 of in Europa tussen 7 november 2005 en 17 april 2007. “Consumenten kunnen het controleren via het chassisnummer. Als dat begint met JTD of VNK, moeten ze naar de dealer. Overigens krijgen alle eigenaren uiteraard een schrijven als de recall betrekking heeft op hun auto. Het mankement wordt kosteloos verholpen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Toyota roept 1,35 miljoen auto’s terug | Automotive Online

Toyota roept 1,35 miljoen auto’s terug

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Nederland hoeven alleen de Yarissen terug die zijn geproduceerd in Japan tussen 13 juni 2005 en 9 april 2007 of in Europa tussen 7 november 2005 en 17 april 2007. “Consumenten kunnen het controleren via het chassisnummer. Als dat begint met JTD of VNK, moeten ze naar de dealer. Overigens krijgen alle eigenaren uiteraard een schrijven als de recall betrekking heeft op hun auto. Het mankement wordt kosteloos verholpen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.